Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бондарчук здав прапор і печатку “Нашої України” в музей Помаранчевої революції

Екс-голова політради партії “Наша Україна” Сергій Бондарчук вважає, що наразі для Україниголовною ціллю є Асоціація з Європейським Союзом. Таку думку політик висловив під час Форуму Українських Справ у Києві. Повідомив Центр зовнішньополітичних досліджень.

Політик також наголосив на необхідності створення нової політичної сили, яка б зайняла порожню нині нішу, яку посідали націонал-демократичні партії. Для цього, на думку Бондарчука, позапарламентським партіям необхідно почати обєднавчий процес, щоб інтереси громадян, які підтримували свого часу НУ, УНП, КУН і т.д., захищала одна партія, чітко структурована ідеологічно.

“Я здав прапор і печатку “Нашої України” в Музей Помаранчевої революції що в Могилянці. Закликаю й інші партії право-центристського спрямування зробити те ж саме. Триматися за старі політичні бренди — це шлях у нікуди”, - наголосив політик.

Також Бондарчук наголосив на важливості долучення до процесу обєднання рухи, організації та ініціативи простих громадян.

“Колись був Комітет опору диктатурі, який наразі припинив існування. Але потреба в його існуванні зберігається і наразі. Тому треба, щоб саме громадськість сьогодні і стала оцим новим КОДом”, - зазначив Сергій Бондарчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ