Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Кількість учасників пішої ходи з Врадіївки щодня зростає

Учасники пішої ходи з Врадіївки провели мітинг біля стін міліції міста Біла Церква. Про це повідомила прес-служба політичної партії "УДАР Віталія Кличка" з посиланням на народного депутата від «УДАРу» Сергія Капліна, який бере участь в ході.

За словами Капліна, в мітингу взяли участь понад 200 осіб. «Протестувальники передали місцевій міліції свої вимоги – звільнення міністра Захарченка та негайна переатестація усіх співробітників правоохоронних органів», -зауважив він.

Народний депутат також зазначив, що кількість учасників ходи зростає, зокрема, за останні дні до протестувальників приєдналися ще 3 мешканці Врадіївки, і мають намір приєднатися ще 5-7 осіб протягом сьогоднішнього дня. «Рівень підтримки ходи високий - як серед мешканців Врадїівки, так і серед мешканців інших населених пунктів », - сказав Каплін.

«Ударівець» також назвав провокацією заяви МВС, що міліціонер з Жашкова, якому наказали стежити за Капліним, не написав рапорт про звільнення і не мав наміру приєднатися до учасників ходи з Врадіївки до Києва. «На міліціонера здійснюють тиск на обласному рівні та на рівні міністерства внутрішніх справ»,- додав Сергій Каплін.

Народний депутат також додав, що з Білої Церкви піша хода рушить до Фастова.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ