Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Активісти звернулися в центральний офіс Макдональдза із закликом бойкотувати російське

У середу, 16 квітня, у Києві громадські активісти занесли звернення в центральний офіс мережі ресторанів швидкого харчування “Макдональдз”у зв'язку з тим, що мережа продає своїм клієнтам чай російського виробництва під торговельними марками «Ліптон», «Грінфілд», «Кертіс» та російські томатні соуси, не надаючи альтернативи. Повідомили в ГО "Відсіч".

Учасники акції спокійно сиділи за столиками в “Макдональдзі”, як раптом у приміщення забіг агресивно налаштований Рональд Макдональд, символ цієї мережі, і почав “відстрілювати” їх та відвідувачів ресторану. Активісти тримали в руках плакати з гаслами “Чай і соус кремлівські купив — кулі окупантам оплатив” та “Made in Russia. I'm not loving it”. Після цього громадські активісти занесли звернення, в якому вони закликали “Макдональдз” переглянути торговельну політику щодо російських товарів та звернути увагу на українських або польських виробників соусів.

Активісти закликали відвідувачів ресторанів відмовитися від товарів, що виробляються країною-агресором, чия політика окупації та військове вторгнення загрожують життю кожного мешканця України, а такожпоширюватимуть листівки з переліком товарів тазакладів громадського харчування, в яких українці можуть через власну необізнаність купувати російську продукцію, тим самимфінансуючиокупацію своєї країни.

Нагадаємо, що кампанія "Не купуй російське" ширяться торгівельними центрами українських міст. Зокрема вони вже відбулися в Одесі, Миколаєві, Херсоні, Вінниці, постійно проходять у Полтаві та Києві. Їхня мета — поінформувати українського покупця, що наші гроші, витрачені на російські товари, можуть і будуть використані Кремлем на війну проти України та окупацію наших територій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ