Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські прикордонники стверджують про скупчення російської військової техніки на кордоні

Українські прикордонники Західного регіонального управління, що несуть службу по обороні східних рубежів України в Харківській області, повідомляють про скупчення значної кількості російський військовослужбовців та бронетехніки на кордоні з Україною. Про це в розмові з журналістом Гал-інфо розповів представник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби.

За словами прикордонників Західного регіонального управління, які згідно наказу керівництва Державної прикордонної служби, несуть службу по підсиленому захисту Українсько-Російського кордону в Харківській області, неподалік кордону можна бачити значне скупчення російських військових, танків та іншої наступальної бронетехніки. Російські військовослужбовці не намагаються приховати своєї присутності на кордоні з Україною та жодним чином не маскуються.

Також, за словами Ігоря Андрусика, першого заступника керівника Західного регіонального управління ДПСУ, жодних конфліктів з місцевим населенням немає. Дуже часто місцеві жителі приносять їжу та інші речі українським прикордонникам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ