Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В Алчевську сепаратисти розгромили агітнамет Гриценка

В Алчевську (Луганська облась) 23 квітня троє молодиків спортивної зовнішності напали на агітаційний намет кандидата у президенти України Анатолія Гриценка. Про це повідомив керівник виборчого штабу Гриценка, народний депутат України Олег Канівець.

"До агітнамету, який розташовано біля міськради, підійшли троє і почали його бити. Буквально за кілька хвилин розірвали тенти і розкидали по площі металеві конструкції", - цитує слова Канівця прес-служба Гриценка.

За словами Канівця, команда Гриценка єдина в місті проводить агітацію. "Жодного намету інших кандидатів, які з екранів телевізорів "вболівають" за схід, немає. Є тільки намети сепаратистів, які проводять підривну діяльність серед місцевого населення", - наголосив керівник штабу.

Канівець також повідомив, що такі акти агресії з боку проросійськи налаштованих сил в Алчевську відбуваються не вперше. "Міліція, на жаль, не реагує належним чином" , - зазначив народний депутат.

Нагадаємо, 22 квітня вчора у Краснодоні Луганської області невідомі здійснили напад на агітаторів кандидата у президенти України Анатолія Гриценка. Вони знищили газети, агітпродукцію, яка була в наметі.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ