Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся семінар «Інформаційна безпека та інтелектуальна власність в ІТ-сфері»

6 червня у Львові відбувся семінар «Інформаційна безпека та інтелектуальна власність в ІТ-сфері», під час якого керівник Західаудитсервіс Надія Маковецька спільно з Тарасом Бачинським (Юридична компанія Лігалейд) за інформаційного сприяння Львівської торгово-промислової палати та РНБА, а також представники Відділу боротьби з кіберзлочинністю ГУМВС України у Львівській області висвітлили питання бізнес-загроз, ризиків витоку інформації та поділилися порадами, як вберегти інформацію. Про це повідомили організатори.

На бізнес-ланчі з 30 представниками та керівниками ІТ-бізнесу, он-лайн сервісів, туристичної сфери, девелоперських компаній, охоронних компаній, юридичного та рекламного бізнесу також йшлося про проблеми нового законопроекту «Про електронну комерцію», спростування недостовірної інформації, захисту інтелектуальної власності, а також про деякі аспекти організації ІТ-бізнесу.

Особливо учасники зацікавились практичною роботою Відділу боротьби з кіберзлочинністю ГУМВС України у Львівській області під керівництвом Добрянського З.В., оскільки чимало злочинів у інформаційній сфері зачіпають передусім інтереси представників бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ