Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська облрада планує до 10 серпня завершити напрацювання змін до програми мікропроектів місцевого розвитку

Сьогодні, 23 липня, відбулася нарада з питань внесення змін до програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2011-2015 роки, яку провів заступник голови Львівської обласної ради Валерій П`ятак. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Валерій П`ятак провів нараду з питань внесення змін до програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку

Керівники управлінь та відділів Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації обговорили структуру програми та можливість внесення до неї змін. Окрім того, розглянули питання про пріоритети реалізації програми у 2015 році. Було висловлено пропозиції щодо удосконалення процесу проведення обласного конкурсу мікропроектів у майбутньому. Також учасники наради обговорили механізм дофінансування проектів міжнародноїтехнічної допомоги в рамках реалізації обласної програми мікропроектів.

Учасники наради окреслили декілька найбільш необхідних змін, серед них: оголошення переможців конкурсу до затвердження бюджетів та реалізація мікропроектів в новому бюджетному році; збільшення суми співфінансування; зміна шкали оцінювання, де головну роль слід віддати наявності фінансового та нефінансового внеску громади.

Валерій П`ятак особливу увагу звернув на питання оцінювання проектних заявок, а також дав доручення управлінню економічної політики Львівської обласної ради спільно з департаментом економічної політики, торгівлі та промисловості Львівської обласної державної адміністрації доопрацювати таблицю оцінювання, залишивши лише чіткі критерії, за якими можна буде визначити бал для конкурсантів.

Підвівши підсумки, учасники наради резюмували, що ця програма є однією з найбільш актуальних на сьогодні, оскільки допомагає у вирішенні проблем розвитку місцевих громад, отже її реалізація у 2015 році є вкрай необхідною.

Львівська обласна рада планує до 10 серпня 2014 року завершити процес напрацювання змін до програми та очікує на пропозиції від місцевих рад Львівщини, органів виконавчої влади, експертів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ