Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Партія розвитку України – проти «бездумної» мобілізації

Член політради Партії розвитку України Олександр Туісов підтримав тих львів’ян, котрі на своїх сторінках у соціальних мережах виступають проти мобілізації недосвідчених у військовій справі українців. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я вже неодноразово писав і заявляв про те, що мобілізація не повинна бути «бездумною». Кожного дня через те, що в нашій державі погано налагоджена «військова вертикаль», а простіше кажучи, солдат не має чітких завдань від генерала, а той, у свою чергу, від свого керівництва, маємо так багато смертей серед наших хлопців», - сказав О.Туісов.

За словами політика, керівництво Партії розвитку України уже неодноразово звертало увагу на цю вкрай болючу тему. Так, на одному із останніх пленарних засідань,у Верховній раді України депутат та голова Національного комітетуПартії розвиткуУкраїни Юрій Мірошниченко зареєстрував законопроект щодо заборони призову до війська чоловіків – єдиних годувальників у сім’ї, а також тих, у кого не утриманні є багатодітна родина із дітьми.

«Людське життя – ось найбільша цінність. І ми усі, а особливо ті, хто сидить у найвищих державницьких кабінетах, повинні про це пам’ятати. Сьогодні на Львівщині активізувалися небайдужі люди, які вважають так само. А отже наш рух проти «бездумної» мобілізації – розпочато!», - сказав О.Туісов.

Член політради Партії розвитку України також наголосив – рух «Стоп мобілізації» аж ніяк не стоїть на заваді відвойовування українських земель від бойовиків та терористів. Провести першочергову мобілізацію слід зараз серед працівників силових та правоохоронних відомств, яких налічується понад 500 тисяч, а також забути про призов доти, поки держава не здатна забезпечити своїх захисників амуніцією, питною водою, взуттям, шкарпетками, спідньою білизною, змінним одягом та елементарними побутовими потребами. І лише після того, як військові отримають усе необхідне, армія «працюватиме» на державу. А поки що, на жаль, у нас вище військове керівництво, схоже, працює «на телевізор». Інакше, як пояснити показові вихваляння перед Президентом дорогими палатками із кондиціонерами у той час, як польові командири думають, якою технікою викопати траншею для збереження вцілілої техніки та людських життів в зоні АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ