Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Польщі з’явився новий лоукост “4YOU Airlines” із цікавими для українців напрямками

17 липня під час офіційної прес-конференції, яка відбулася в жешувському аеропорті (Rzeszow- Jasionka Airport), представник 4YOU Airlines з Варшави повідомив про запуск восьми нових маршрутів із Жешува. Ці маршрути будуть обслуговувати Airbus 320 з 180 місцями на борту. Це буде перший літак, що постійно базуватиметься в аеропорті Rzeszow- Jasionka Airport. Повідомив newsmarket.com.ua.

Нові маршрути будуть обслуговуватися авіакомпанією 4YOU Airlines із Жешува до:

- Мілан (Берґамо);
- Брюссель (Шарлеруа);
- Дортмунд;
- Единбург;
- Барселона (Жирона);
- Рим (Ф'юмічіно);
- Париж (Шарль де Голль);
- Тель-Авів.

Щоб відсвяткувати нові оголошені маршрути, 4 You Airlines розпродує 7000 квитків для мандрівників в усіх напрямках за ціною PLN 47 (в одну сторону, в тому числі платежі та збори). Квитки будуть доступні у продажу з 1 серпня 2014 на www.4YOUAIRLINES.com

Довідка.

4YOU Airlines є нова польська авіакомпанія, яка в дешевий і безпечний спосіб хоче відкрити світ своїм пасажирам. Авіакомпанія починає регулярні рейси польоту з 3-го листопада. Два літаки Airbus A320 з 180 місцями на борту із постійною базою Rzeszow- Jasionka Airport та аеропорті Лодзь. У 2015 році перевізник збирається розширити на ще декілька літаків того ж типу, що дозволить запропонувати дешеві чартерні та регулярні рейси з інших аеропортів. Вже зараз, 4YOU Airlines підтримує чартерний рейс з декількох польських аеропортів у співпраці з EuroLOT, обслуговуючи понад 40 рейсів на тиждень.

newsmarket.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ