Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Лопушанського звільнили з посади першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз України"

Премєр-міністр України Арсеній Яценюк своїм розпорядженням звільнив Андрія Лопушанського з посади першого заступника голова НАК "Нафтогаз України". Нагадаємо, що на цій посаді Андрій Лопушанський перебував з часів правління Нафтогазом Олексієм Івченком, більше відомим, як Льоша Мерседес. Про це пише Прикарпатська правда.

Прикарпатська правда пише: "За часів правління Януковича, А.Лопушанський перебував у відпустці по догляду за дитиною. Під час виборчої кампанії 2012 року до парламенту України, свій декрет він пояснював виборцям таким чином, мовляв нехоче співпрацювати із "злочинною владою". Однак, це не завадило йому активно розбудовувати свій бізнес у Трускавці, прикупити за без дурно завод "Екватор" у Старому Самборі та військову частину у Хирові та ще багато чого. Здавалося б після Майдану мав би настати зоряний час для А.Лопушанського, досвідчений управлінець, у такий складний для України час, докладе всіх зусиль для подолання кризи у нафтогазовій сфері. Однак бідака втратив працездатність.


"КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 18 червня 2014 р. № 561-р

Київ

Про звільнення Лопушанського А. Я.
з посади першого заступника голови правління Національної
акціонерної компанії “Нафтогаз України”

Звільнити Лопушанського Андрія Ярославовича з посади першого заступника голови правління Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” у зв’язку з нез’явленням на роботу протягом більш як чотирьох місяців підряд внаслідок тимчасової непрацездатності.

Прем’єр-міністр України А. ЯЦЕНЮК".

prpravda.in.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ