Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львів’яни принесли Нацраді "ватний телевізор"

Львівські активісти пікетують у Києві національну раду з питань телебачення та радіомовлення, з вимогою очистити ефір від російської пропаганди та серіалів, повідомили активісти у соцмережах.

"В той час коли на сході російські війська вбивають українців, на телебаченні в прайм тайм транслюють російські серіали. Це неприпустимо, ми вимагаємо зняти російські серіали з ефіру. Цей час можна заповнити якісним іноземним контентом, а в ідеалі знімати власні фільми. В нас багато тем, які можуть опрацювати сценаристи", - зазначив Олег Радик.

Активісти виклали перед входом "ватний телевізор" як символ російського окозамилювання на українських телеканалах. Після короткого пікету активісти зайшли в приміщення, де саме відбувалось засідання Нацради, та передали своє звернення. Керівництво Нацради з питань телебачення запевнило, що вони боротимуться з російською пропагандою, та запропонували співпрацю активістам.

Це перша акція Бойкоту російських товарів, котра є львівською ініціативою, та відбулась за межами Львівщини. Активісти наголошують, що вони намагаються поширити свій рух бойкоту на території всієї України

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ