Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Третю добу без електропостачання залишається ринок «Привокзальний»

Третю добу без електропостачання залишається ринок «Привокзальний». Про це повідомляють у Вільній профспілці ринку "Привокзальний"

Учора, 30 липня, підприємці спробували достукатися до чиновників Львівобленерго і Львівської міської ради,а вже сьогодні були змушені вийти на акцію протесту під стіни мерії.

Як зазначають у профспілці, ситуація на «Привокзальному» – яскравий приклад того, як у Львові ігноруються вимоги підприємців. Навіть попри надані обіцянки, сьогодні зранку ремонт електромережі не розпочався. Заступник міськогоголови Олег Синютка, після кількагодинного спілкування з представниками різних сторін ринку «Привокзальний», не зміг допомогти у відновленню електропостачання.

Таким чином підприємці і далі потерпають від відсутності електроенергії.

З огляду на це, Вільна профспілка ринку «Привокзальний» нагадує про Рішення №206 Львівської міської ради від 14 березня 2014 року Про врегулювання проблемної ситуації, що склалася на ринку «Привокзальний». Одним із пунктів документу уповноважено Франківську районну адміністрацію вжити всіх необхідних заходів для забезпечення електропостачання ринку «Привокзальний». Однак це рішення і далі не виконується.

Зі свого боку підприємці разом із юристами вже підготували колективну скаргу, щоби отримати компенсацію збитків, нанесених внаслідок триденної відсутності електроенергії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ