Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Маленький львів'янин віддав гроші, які збирав собі на планшет, щоб купити бронежилет для солдата. Фото

1/2
Сьогодні, 21 серпня, на радіо "Львівська Хвиля" зі своїм татом та молодшим братиком прийшов 10-річний львів'янин Тарас Кротько. Він збирав гроші для того, щоб придбати собі планшет, але вирішив віддати їх на бронежилет для солдата. Про це Гал-інфо розповів ведучий радіостанції Андрій Великий, який і започаткував флеш-моб по збору коштів на бронежилети від слухачів "Львівської Хвилі".

"Він прийшов до нас на радіо з татом і молодшим братиком. Дістав свою скарбничку і сказав, що хоче віддати гроші, щоб врятувати життя солдату. Нас це дуже розчулило, жіноча частина колективу почала плакати. Тарас дістав зі скарбнички 1 300 грн, які він збирав на планшет. Він сказав, що може прожити без планшету, а солдат без бронежилета не може", - розповів Андрій Великий.

За словами Андрія Великого, хлопчик пообіцяв ще назбирати гроші і знову передати їх на порятунок життя солдат, які захищають Україну.

"Ми подякували йому за таку свідому громадянську позицію і пригостили цукерками", - додав Андрій Великий.

Нагадаємо, що 19 серпня ведучі радіо "Львівська Хвиля" разом із волонтерами на Яворівському полігоні передали бійцям 80-ї аеромобільної бригади 40 бронежилетів. Кошти на купівлю амуніції надіслали слухачі радіо, котрі долучились до флеш-мобу, що його започаткував Андрій Великий, ведучий радіостанції. Амуніцію передали особисто в руки кожному бійцю.

Радіо "Львівська Хвиля" почала збирати гроші для допомоги військовим в АТО півтора місяці тому. Ініціативу започаткували Тарас Тополя та Сергій Усик, група "Антитіла". 

Фото з Фейсбуку Андрія Великого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ