Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перший в Україні Кавуновий Фест відбудеться у Львові

Парк Культури спільно із веггі-арт кафе GREEN організовують перший в Україні КАВУНОВИЙ ФЕСТ, який відбудеться 30 серпня з 15:00 до 22:00 год. на галявині перед центральним входом у парк. Захід безкоштовний, але вхідним квитком слугуватиме кавун.Фестиваль складатиметься з майстер-класів, оригінальних конкурсів, показу еко-кіно, фан-йоги, кавунового манікюру та інших цікавих подій. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Під час Кавунового Фесту відвідувачі матимуть змогу взяти участь у кавунових конкурсах, таких як перегони з кавунами, поїдання кавунів на швидкість. Також відбуватимуться майстер-класи з карвінгу, створення картин з кісточок та шкірок кавунів, з інтуїтивного малювання та фан-йоги. Протягом дійства проходитиме виставка скульптур з кавунів, аукціон та фото-сушка, а також можна буде поласувати смаколиками від веггі-кафе GREEN. Завершиться фестиваль переглядом та еко-кіно на галявині.

«Ми хочемо зробити свято, яке порадує всіх – і дітей і дорослих. Веселі конкурси, майстер-класи і безліч кавунових смаколиків – все це тільки для того, щоб побачити сміх і радість на обличчях відвідувачі», - розповіла арт-директор кафе GREEN, Надія Тищенко.

Участь у кавуновому фестивалі безкоштовна, але для того, щоб фестиваль був цікавішим і веселішим, організатори зробили умовну плату – один кавун (не обов’язково, але дуже бажано). При вході принесений кавун буде обмінюватися на квиток, з яким відвідувачі зможуть пройти на будь-які майстер-класи та події протягом дня. Кавун можна принести з собою чи придбати у день заходу при вході у парк. Розмір та вигляд кавунів не важливі. Кавуни будуть одразу передані на конкурси та воркшопи, з них будуть робитися безкоштовні напої та смаколики.

«У Парк культури прийшла нова команда активних людей, які працюють над тим, щоб парк знову став місцем культурного і цікавого відпочинку для львів’ян, яким він і повинен бути по суті. Тому ми придумуємо з партнерами цікаві фестивалі, такий як Кавуновий Фест, який подарує відвідувачам незабутні емоції» - зазначила головний адміністратор Парку культури, Христина Пархуць.

Програма Кавунового Фесту

МАЙДАНЧИК для ВЕЛИКИХ КАВУНОЇДІВ

15:00-15:15 - відкриття та викладання КАВУНОВОЇ ГОРИ, початок конкурсів та забав для всіх

15:15-16:00 – воркшоп «Кавуновий бум» - СПІЛЬНЕ ІНТУЇТИВНЕ МАЛЮВАННЯ ФАРБАМИ НА ПАПЕРІ

16:00-17:00 – ВОРКШОП З КАРВІНГУ «Кавунові ніштячки»

17:00-18:00 – ТЕАТРАЛЬНИЙ ТРЕНІНГ - ІМПРОВІЗАЦІЯ

18:00-19:00– КАВУНОВА АРТ-ТЕРАПІЯ (картини з кавунів)

19:00-20:00 – ФАН-ЙОГА для великих кавуноїдів

20:00-22-00 – ЕКО-КІНО НА ТРАВІ

+ НОН-СТОП !!! діятиме виставка кавунових скульптур + смаколикивід веггі-кафе “GREEN” + кавуновий манікюр для дівчат

МАЙДАНЧИК для МАЛЕНЬКИХ КАВУНОЇДІВ

15:15-16:00 – дитячий МАЙСТЕР-КЛАС З МАЛЮВАННЯ «Кавуновий сміх»

16:00-17:00 – дитячий КАРВІНГ-МАЙСТЕР-КЛАС – «Видумай і з’їж кавун»

17:00-17:45 – ФАН-ЙОГА для маленьких кавуноїдів

18:00-20:00 – кавунові забави

Деталі: 096-20-37-257, Христина Пархуць, головний адміністратор

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ