Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Дорожнє корито" для трамваю на Сихові виконано на 40%

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», роботи з влаштування дорожнього корита для трамвайної колії на Сихів виконано на 40%. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Влаштування дорожнього корита виконано на 40%, встановлено 5 дренажних колодязів та 26 бетонних опор, що складає приблизно 20% від усього обсягу. Влаштовано 20% дренажної труби. Майже завершено демонтаж турнікетів. При виконанні робіт було знайдено незадіяну водопровідну трубу, яку, очевидно, влаштували ще під час будівництва мікрорайону «Сихів». ЇЇ демонтовують,  довжнина труби становила 339 метрів», - розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

За словами заступника директора ЛКП «Львівавтодор» Євгена Калитича, на будівництві щоденно працює в середньому 40 робітників та задіяно 10 одиниць техніки.

«Цього року плануємо влаштувати близько 3 км трамвайної колії, загальна протяжність колії – 5,2 км», - сказав Євген Калитич.

Нагадаємо, роботи виконує турецька компанія «Онур», яка виграла міжнародний тендер. За якістю виконання робіт стежать фахівці французької компанії «Egis».

Фінансування будівництва: кредит ЄБРР – 6 млн євро, грант німецького уряду – 5 млн євро та кошти міського бюджету – 6,2 млн євро.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ