Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бійці 80-ї бригади прорвали оточення Луганського аеропорту

В Луганській області залишається напружена ситуація. Після того як війська залишили селище Георгієвка, частина 80-ї бригади, яка захищала летовище Луганського аеропорту опинилися в щільному кільці оточення російських терористів. Сьогодні, 31 серпня, була вдала спроба прориву і більшість бійців разом з технікою та зброєю вийшли з місця дислокації. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив голова громадської організації ГІ «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

За його словами, бійці 80-ї бригади зараз перебувають на територію контрольовану силами АТО та з’єдналися з іншими бойовими частинами ЗСУ.

«Продовжуються обстріли з систем залпового вогню «Град» та важкої артилерії населених пунктів Лутугіно і Щастя. Поблизу цих міст спостерігається концентрація російських регулярних військ, які мають на меті найближчим часом атакувати місця розташування українських військових у цих містах. Незважаючи на вдали наліт авіації по місцям базування терористів, координати яких надали розвідгрупи «Правої справи», із втратою селищ Новосвітлівка і Хрящевате практично відкрилося пряме шляхосполучення з територіїю РФ. Таким чином із території Росії продовжується постачання живої сили та техніки в район Луганська. Зараз відбувається перегрупування українських військ з метою недопущення контрнаступу на проблемних ділянках», - повідомив Дмитро Снєгирьов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ