Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Активісти хотіли вигнати головного лісника "Львівлісу", однак, він знову сховався

Сьогодні, 16 вересня, активісти "Екологічного опору" та ГО "Рабів до раю не пускають" зібрались під стінами "Львівлісу", аби не допустити одіозного керівника структури Андрія Тирчика на робоче місце.

Як зазначають активісти, "головний лісник Львівщини Тирчик збирав гроші і посилав людей на Антимайдан". 

"Колектив уже висловив недовіру Тирчику та побажав, щоб він звільнив посаду. Тирчик Андрій Богданович весь цей час буцімто хворів. Наразі його черговий лікарняний завершується, і вже 16.09.2014 він виходить на роботу, ба більше – на ту ж посаду", - розповів Іван Спринський, керівник ГО "Рабів до раю не пускають".

Активісти зібрались біля головного входу "Львівлісу" о сьомій ранку, очікуючи на одіозного керівника, однак, він так і не з'явився. Учасники акції зазначають, що налаштовані й в подальшому не допустити повернення Андрія Тирчика та досягнути його звільнення з посади.

"Нам надійшла інформація від самих працівників, що він сьогодні планує з'явитись на роботу. Вони сказали, що він уже дзвонив лісникам з погрозами, говорив, що буде приїжджати за коштами за перевірки. Але пан Тирчик так і не з'явився", - зазначив Іван Спринський.

Сьогодні увесь колектив "Львівлісу" зібрався, аби в разі його повернення знову висловити йому недовіру. Працівники і до цього звертались з листом у Департамент лісового господарства з проханням звільнити Андрія Тирчика та призначити нового керівника. На сьогодні їх звернення залишається без розгляду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ