Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Благодійний фонд Сергія Тігіпка організовує допомогу постраждалим під час АТО

Благодійний фонд Сергія Тігіпка продовжує допомагати військовим шпиталям України. Днями Центральний військовий клінічний госпіталь Західного оперативного командування уже вдруге отримав вагому допомогу для лікування поранених учасників АТО. Про це повідомили представники Фонду.

«Ми закуповуємо і передаємо саме ті ліки, які є найнеобхіднішими і потрібні сьогодні. Зокрема, антибіотики, кровоспинні препарати тощо. Увесь список медикаментів, які було привезено до шпиталів ми попередньо узгодили із медичним закладом. Для Львова привезли медикаменти, у інші госпіталі уже доставляли медичне обладнання, лампи для операційних», - повідомила директор Всеукраїнського фонду Сергія Тігіпка Алла Семерня.

Загалом фонд Сергія Тігіпка співпрацює з шістьма українськими госпіталями.

Лікар-доброволець Сергій, який брав участь в АТО та отримав поранення під Червоним Лиманом зазначає, що дуже важливою допомогою на фронті є наявність відповідних медичних препаратів, які, здебільшого, отримували від волонтерів і від благодійних фондів. А вчасно надана медична допомога рятує життя військових.

Представники партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна» запевняють, що й надалі допомагатимуть патріотам реабілітуватись після війни, адже якісне медичне обладнання та медикаменти дають змогу надавати кращу медичну допомогу.

Своєю чергою, заступник начальника центру з особовим складом Іван Держило подякував за підтримку Благодійному фонду Сергія Тігіпка й зазначив, що сподівається на подальшу співпрацю. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ