Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Місцеві вибори за рік, а в Брюховичах вже стартувала передвиборча кампанія?

Як повідомляло Гал-інфо, вчора, 17 вересня, вранці, групалюдей зовні заблокувала роботу Бюховицької селищної ради. У замок понапихали сірників. Працівники ради не змогли потрапити на місце події. Для з'ясування обставин на місце події прибув наряд міліції.

Як вдалося з’ясувати, все сталося через те, що буцімто селищна рада затягує проведення тендеруз реконструкції народного дому («Просвіти») на вулиці Івасюка, 2.

У Брюховицькій селищній раді Гіл-інфо повідомили, що ніякого зволікання немає. 22 вересня цього року відбудеться конкурс, а перерахунок кошторису робиться для того, щоб в майбутньому уникнути ризику стати учасниками судових спорів та непорозумінь. «Відповідно до вимог тендеру, договірна ціна, яка буде погоджена з виконавцем, є сталою, а не динамічною, тому ми маємо вжити всіх заходів, які б гарантували успішне будівництво", – повідомив керуючий справами селищної ради Дмитро Вознюк.

У селищній раді не виключають, що декому вже не дає спокою передвиборчий синдром, хоча місцеві вибори, за законодавством, плануються на жовтень 2015 року. Відтак, просять надміру "активних" жіночок Таран О., Лацик Ю., Турок Л., Станько М., Джавлюк О. та  Косаревич О. більше не вдаватись до дій, які  паралізують роботу органу місцевого самоврядування. Не час  піаритись.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ