Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прокурор Львівської області чекає на інформацію про факти корупції

У прокуратурі Львівської області 17 вересня відбулося третє засідання Колегії Консультативної ради, участь в якому взяли прокурор Львівської області Микола Гошовський, заступники прокурора області та представники громадських організацій, фахівці з юриспруденції, науковці та журналісти. Повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Учасники засідання обговорили окремі аспекти діяльності громадського дорадчого органу, зокрема, громадські фахівці зосередились на вирішенні питання оперативного розгляду та реагування комісій Консультативної ради на заяви та звернення громадян з питань, які належать до їх компетенції.

Водночас прокурор області вкотре наголосив на готовності до конструктивного діалогу, відкритості до спілкування та ефективної співпраці з усіма представниками громадськості. Він додав, для органів прокуратури надзвичайно потрібноюта важливою є інформація від громадськості про факти корупції чи інших порушень закону на території Львівщини.

За результатами обгорнення прийнято рішення підготувати пропозиції щодо вирішення проблемних питань у цій сферіта окреслено план з активізаціїроботиКонсультативної ради на наступний квартал.

Нагадаємо, Консультативну радугромадських фахівців при прокуратурі Львівської області було створено у квітні 2014 року з метою налагодження системного діалогу із громадськістю та забезпечення максимальної прозорості діяльності органів прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ