Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Про останні політичні події — на ТРК «Львів»

Сьогодні, 19 вересня, о 19:15 у програмі «Політична шахівниця» представники влади, політологи, журналісти та учасники АТО обговорять ратифікацію Угоди України і Євросоюзу, особливий статус Донбасу та Марш миру в Росії. Повідомила прес-служба ТРК «Львів».

Гості програми – депутат Львівської обласної ради Орест Шейка, політологи Тарас Возняк і Юрій Шведа, Тимур Баротов, заступник командира роти батальйону «Айдар», Андрій Квятковський, журналіст інтернет-видання «Збруч», та Олександр Нечипорук, боєць батальйону «Дніпро 1», поговорять про протестну акцію «Марш миру», яка цієї неділі відбудеться у Москві, та про інші важливі питання.

Також не менш резонансною подією є надання Верховною Радою України Донецькій та Луганській областям особливого статусу. Якими будуть наслідки такого рішення та як сприйняв це український народ, спробують з’ясувати політологи Тарас Возняк і Юрій Шведа, а також учасники АТО – Тимур Баротов, заступник командира роти батальйону «Айдар» та боєць батальйону «Дніпро 1» Олександр Нечипорук.

Угоду про асоціацію України і Євросоюзу ратифіковано, проте є нюанси. Саме про них і поговорять гості програми «Політична шахівниця». Телеглядачі дізнаються, чому відкладено торговельну частину договору та що змусило Президента України Петра Порошенка піти на певні поступки Росії.

Правильно розставлені  фігури є запорукою успіху як у шахах, так і в політиці.   Чий хід буде виграшним? Про це – у програмі «Політична шахівниця» із Зоряною Тивін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ