Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Пам'ять загиблих на Донбасі закарбували у пісні на слова Шевченка

Музиканти зі Львова написали пісню в пам’ять про українських героїв, які загинули на Донбасі в боротьбі з окупантами. Текст пісні, який виконаний у жанрі ліричного альтернативного хіп-хопу, взято з вірша «Тополя» Т. Г. Шевченка, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Минуло майже півроку відтоді, як після анексії Криму, на Донбасі розпочалася боротьба за цілісність і незалежність України. У цій неоголошеній російсько-українській війні загинули вже тисячі українських солдат та невинних людей. Усі українці прагнуть перемоги над російськими окупантами та встановлення миру у нашій державі. Народ України об'єднався, щоб перемогти. Не менш важливу роль у цій війні відіграють музиканти, художники та представники мистецьких професій, які постійно допомагають та підтримують українську армію своєю творчою діяльністю», - зазначають у прес-службі гурту Хочу ЩЕ!

Ще одним мистецьким жестом підтримки та висловлення поваги захисникам української незалежності став вихід у світ пісні гурту Хочу ЩЕ! – «Тополя». Музичний твір написаний в стилі ліричний альтернативний хіп-хоп на слова однойменного вірша Т. Г. Шевченка.

«Ми хотіли зберегти пам'ять про українських героїв, які загинули на Донбасі, тому вирішили написати таку пісню. Вірш «Тополя» на слова Т. Г. Шевченка видався нам максимально влучними для того, щоб описати той біль втрати, який переживає Україна, коли гинуть її діти», - розповідає вокалістка гурту Хочу ЩЕ! Наталя Чабан.

Послухати пісню гурту Хочу ЩЕ! – «Тополя», на слова Т. Г. Шевченка можна тут: https://soundcloud.com/iurii-shyvala/6f7mpy1ph3sl

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ