Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський і білоруський дизайнери готуватимуть куліш, щоб зібрати гроші для війська

Дизайнер Костя Ковалишин, щонеділі частує людей власноприготованими стравами на вулицях Львова. Частину зібраних коштів відправляє військовим то на бронежилет, то на каску, хто звертається, повідомили активісти з підтримки українського війська.

Цього разу в неділю 21 вересня о 12.00 він буде готувати куліш і журек разом зі своїм колєгою білорусом кухарем і за сумісництвом дизайнером, як і Костя, Андрієм Азаровим. Це все біля палацу Сапєгів на вулиці Коперніка.

"Хто не встиг скуштувати куліша минулої неділі, має можливість зробити це у неділю, 21-го вересня об 12:00 на подвір'ї палацу Сапєґів на Коперника 40а. До куліша буде також подаватися живе пиво! Частування для учасників та відвідувачів Виставки-конкурсу масштабних моделей у Львові та збір коштів для нашого війська Клуб робитиме у партнерстві з Hobby Shop A-Z Models та за участю АНДРІЯ АЗАРОВА дизайнера, дослідника, кулінара, автора книг, сайтів та відео додатків з кулінарії до iPhone и iPad. Презентуємо кулiнарний бестселер Андрiя Азарова i збираємо кошти на спорядження для наших козакiв. На додачу виставимо на доброчинний аукціон вище вказану, без перебільшення класссну кулінарну книгу!!!", повідомили організатори.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ