Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Парк культури запрошує на вечір музики, що рятує життя

У суботу, 27 вересня, о 20 годині львів’яни мають чудову можливість поринути у музичну атмосферу в парку і допомогти пораненим військовим, що перебувають у лікарнях Львова. Протягом вечора виступатимуть музичні гурти, камерний оркестр, театр тіней та відбудеться шоу на барабанах. Повідомили організатори.

Парк культури спільно з музичною академією ім.М.Лисенка організовує вечір музики з метою зібрати кошти для лікування поранених військових.

«Музика об’єднює людей, а це особливо важливо в теперішній ситуації. Цього разу вона об’єднає небайдужих львів’ян, які хочуть допомогти нашим військовим, а також подарує їм приємний вечір», - розповів організатор події, Михайло Закопець.

У програмі вечора виступи вокального гурту LaVivo,вокально-інструментального Gloria, квартету ArcosMaestro, шоу на барабанах DrumForce, камерний оркестр «Академія» та Театр тіней «ДИВ». Родзинкою музичного вечора стане алея музики, якою львів’яни зможуть прогулятися.

«Парк культури продовжує організовувати події на підтримку військових. Цей музичний вечір окрім допомоги бійцям також має на меті подарувати львів’янам культурний відпочинок, що і повинен забезпечувати парк», - зазначив адміністратор парку, Богдан Цюваник.

Початок заходу о 20 годині. Вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ