Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Валерій Веремчук – узгоджений кандидат від патріотичних сил у 116-му окрузі

Керівника Народної Самооборони Валерія Веремчука, який балотується до Верховної Ради в 116-ому окрузі, підтримують партія УДАР Віталія Кличка, Радикальна партія Олега Ляшка, Народний Рух України, Українська республіканська партія, «Сила Людей», громадсько-журналістський рух «Народний контроль» та Союз Українок, Герой України Юрій Шухевич, легендарний сотник Майдану Володимир Парасюк, відомий журналіст Дмитро Добродомов та комендант Майдану, четвертий номер виборчого списку "Народного фронту" Андрій Парубій. Повідомила прес-служба Народної Самооборони.

Для того, щоб у новому парламенті з’явились справді нові, професійні та патріотичні люди, проукраїнські сили узгоджують кандидатів у мажоритарних округах. Таким узгоженим кандидатом від патріотичних сил у 116-му окрузі міста Львова (Залізничний район та частина Шевченківського) є керівник Народної Самооборони Валерій Веремчук.

Підтримку узгодженому кандидатові від патріотичних сил висловив і комендант Майдану, четвертий номер виборчого списку «Народного фронту» Андрій Парубій.

«На Майдані Гідності народилась ціла плеяда молодих, активних, дієвих політиків. Валерій Веремчук один з них. Людина, яка змогла взяти на себе відповідальність і в найбільш критичний час очолити Самооборону на Львівщині. Я впевнений, що такі люди як він сьогодні потрібні в парламенті. Таких неможливо ні зламати, ні купити. Валерій Веремчук зможе гідно представляти громаду Львівщини у Верховній Раді України», -- заявляє Андрій Парубій.

«Я підтримую Валерія Веремчука, бо він – самооборонівець. Це наша, львівська Самооборона, і ми знаємо, що це дітище Майдану. Там вона народилась і тепер продовжує жити. Це нове явище. Я вважаю, що хлопці із Самооборони в майбутньому повинні замінити корумповану міліцію, а також стати основою для нових Збройних сил. Ті добровольчі батальйони, які нині воюють на сході, це ті ж люди, які у свій час гуртувалися в ряди Самооборони на Майдані. Валерій Веремчук, власне, -- представник цих людей», -- зазначає Герой України Юрій Шухевич.


Львівська міська організація партії УДАР Віталія Кличка, яка входить до «Блоку Петра Порошенка», також підтримала на позачергових парламентських виборах керівника Народної Самооборони Валерія Веремчука.

"Порадившись із керівниками районних організацій, ми вирішили підтримати Валерія Веремчука з огляду на його діяльність, громадську та політичну позицію, враховуючи, що від УДАРу і «Блоку Петра Порошенка» у 116-му окрузі не було висунуто свого кандидата. Натомість  Валерій Веремчук, за нинішньою соціологією, має реальні шанси на перемогу у цьому окрузі", – пояснює Юрій Мартинюк, голова Львівської міської організації партії УДАР Віталія Кличка, яка є основою «Блоку Петра Порошенка».


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ