Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У зоні АТО загинув львівський фотокореспондент Віктор Гурняк

В неділю, 19 жовтня в зоні проведення антитеростичної операції загинув позаштатний фотокореспондент INSIDER Віктор Гурняк. Про це повідомляє видання, з посиланням на бійців батальйону "Айдар".

Віктор Гурняк, разом із групою військових потрапив під обстріл сепаратистів в Луганській області. Це сталося близько десятої години ранку. Він намагався вивезти поранених на машині з поля бою, але загинув від мінометного снаряда. Точної кількості загиблих та поранених наразі невідомо.

Віктор Гурняк був засновником фотоагенції LUFA, позаштатним фотокором Reuters, INSIDER, УНІАН, співпрацював з INSIDER із грудня 2013 року. Пізніше він як волонтер займався забезпеченням батальйону "Айдар". Після численних поїздок на схід, як репортер і волонтер, прийняв рішення стати бійцем Айдару.

"Боляче, але не можна зупинятися. Запитай себе, а що ти зробив для перемоги? Ворог не тільки зовнішній, але і внутрішній. Вбий його в собі і це буде помста за їх смерть" – написав Віктор Гурняк на своїй сторінці в мережі Facebook за тиждень до загибелі.


На фото Віктор Гурняк тисне руку українському вояку
На фото Віктор Гурняк потискає руку українському вояку. Фото зроблено в зоні АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ