Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Сесія Львівської міської ради розпочалася з молитви за загиблими Героями АТО

Сьогодні, 23 жовтня, відбувається засідання сесії Львівської міської ради. На сесії зареєструвалися 48 депутатів. Міського голови Львова на сесії нема. Засідання веде секретар ради Василь Павлюк. На початку засідання капелан ради, отець Павло Дроздяк закликав депутатів помолитися за душі спочилих Героїв, які загинули в АТО. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

"Зараз дуже сумні дні. Учора ми провели в останню путь Вііктора (Гурняка, - ред), а сьогодні ми прощаємося з Андрієм (Дудина, - ред), які віддали життя за Україну. Який вибір вони зробили, маючи ціле життя попереду? Вони залишили маленьких дітей", - сказав отець Павло.

Він зауважив, що коли є складний вибір, то потрібно вибирати Бога."Корупція, гординя, захланність - це стосується кожного з нас. Всі ми інфікованих цим гріхом. Ми не маємо права зради ти тих, хто віддав життя, щоб ми жили. Ми сидимо в теплову залі, а там в сирій землі спочивають сотні тих, хто віддав життя і хто вважається такими, що зник безвісти. Всі вони батьки, діти, сини", - сказав отець Павло Дроздяк.

Він спільно з депутатами помолився за душі спочилих бійців, які загинули на Донбасі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ