Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Вартість проїзду у три гривні є обґрунтованою,- голова Асоціації перевізників Львівщини

Тариф у три гривні за проїзд у львівських маршрутках є обґрунтованим. Міська влада вже оскаржила постанову Галицького районного суду. Про це заявив голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка, повідомила прес-служба Асоціації.

«Будь-яка людина, яка користується здоровим глуздом, розуміє, що за такої ціни на паливо, яка є зараз, тариф три гривні є обґрунтованим, не кажучи вже про інші витрати АТП. Дві гривні за проїзд може означати зупинку громадського транспорту», – стверджує керівник обласної Асоціації перевізників.

На думку Велійки, тему з тарифами хтось намагається використати напередодні виборів задля свого піару.

«В принципі, більше коментарів щодо суду навколо цього тарифу нема. Залишається хіба що додати, що, мабуть, хтось захотів напередодні виборів використати цей привід як передвиборчий PR, підігрівши собі рейтинг на популярній темі громадського транспорту», - зауважив він.

Нагадаємо, сьогодні, 24 жовтня, ЗМІ повідомили, що рішенням Галицького районного суду Львова від 10  жовтня визнано не чинним рішення виконавчого комітету Львівської міської ради, яким встановлено тариф на проїзд у маршрутках в розмірі 3 грн на тій підставі, що воно було ухвалене з порушенням процедури. Оскільки,за інформацією ЗМІ, мерія протягом 10 днів не подала апеляційної скарги на рішення суду,воно набуло чинності.

Керівник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич відкинула звинувачення у порушенні процедури погодження тарифу і повідомила що апеляційна скарга на рішення Галицького суду було подана 17 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ