Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські кафе закривають літні майданчики

Із наближенням закінчення сезону літніх майданчиків, який триває з 1 квітня до 1 листопада, деякі суб’єкти господарювання уже розпочали процес добровільного демонтажу, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Наразі інженери відділу благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» відстежують уже розпочатий сезонний демонтаж відкритих літніх майданчиків, які не мають дозволу на функціонування протягом цілого року, відповідно до погодженого паспорта», - розповідає директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

КП «Адміністративно-технічне управління» закликає підприємців добровільно демонтувати свої відкриті літні майданчики до 1 листопада цього року. Якщо ж суб’єкти господарювання цього не зроблять, їм загрожує адмінвідповідальність із накладенням штрафних санкцій у розмірі від 850 до 1700 грн. Крім того, їхні літні майданчики підлягатимуть примусовому демонтажу, який здійснюватимуть районні адміністрації міста із відшкодуванням власниками витрат на демонтаж.

Нагадаємо, відкритий літній майданчик – стаціонарний або тимчасовий (щоденного демонтажу) пункт ресторанного господарства, який розташовується біля стаціонарного закладу (ресторану, бару, кафе, їдальні) або без прив’язки до нього, функціонує у теплий період року з 1 квітня до 1 листопада і не має закритого приміщення для тимчасового перебування людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ