Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Спорт

Офіційно: Дедишин – гендиректор ZIKу

Новим генеральним директором медіа-холдингу ZIK став Ігор Дедишин. Цю інформацію поширила прес-служба ZIK.

Ігор Дедишин закінчив факультет журналістики ЛНУ ім. І. Франка в 1999 році. Очолював відділ спорту в газеті «Експрес», був головним редактором газети «Спортпанорама».

З 2002 року – керівник служби інформації та рекламно-видавничого відділу ФК «Карпати». З 2004 року директор «Карпати Спорт Маркетинг». З серпня 2009 року – генеральний директор ФК «Карпати»

Представляючи нового генерального директора, інвестор медіа-холдингу ZIK Петро Димінський відзначив, що, хоча Ігор Дедишин до останньому часу був гендиректором футбольного клубу «Карпати», але медіа-галузь йому добре знайома, адже він має журналістську освіту і працював у ЗМІ.

Петро Димінський наголосив, що й надалі залишатиметься на засадах невтручання у творчий процес і редакційну політику телеканалу та інформагенції.

З новим генеральним директором була підписана угода про розвиток та управління медіа-холдингом.

Нагадаємо, попередній гендиректор медіа-холдингу ZIK, лідер громадсько-журналістського руху «Народний контроль», самовисуванець Дмитро Добродомов на позачергових парламентських виборах, які відбулись 26 жовтня, переміг у 115-му виборчому округу (Сихівський і частина Личаківського району Львова). За результатами опрацювання 100% протоколів, він отримав 42,1% голосів, випередивши кандидата від «Народного фронту» Івана Васюника.

29 жовтня Дмитро Добродомов повідомив, що написав заяву на звільнення з посади у зв’язку з обранням народним депутатом і подякував колективу за роботу.

До медіа-холдингу ZIK входять телеканал ZIK та інформаційне агентство «Західна інформаційна корпорація».

ІА ZIK було утворено влітку 2004 року. Сьогодні воно входить до 15 найбільш відвідуваних сайтів України в категорії електронних ЗМІ. Телеканал ZIK вперше вийшов в ефір 1 вересня 2010 року. Тоді програмна сітка налічувала шість проектів власного виробництва. Зараз кількість авторських програм зросла до двадцяти. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ