Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У четвер у Львові стартує виставка «Дитячий світ»

З 27 до 30 листопада в нашому місті проходитиме спеціалізована виставка-ярмарок «Дитячий світ 2014». Школа майбутніх та молодих мам, «Територія дитячого дозвілля», великий навчально-розважальний центр, дитячі товари – все це відбудеться цього тижня в палаці спорту «Україна» (вул. Мельника, 18), повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Консультації для мам, пізнавальні заняття для дітей, творчі майстер-класи, розваги і ще багато цікавого та корисного очікує на дорослих та маленьких львів’ян.

Широкий асортимент одягу, взуття, іграшок, меблів, канцелярії, товарів для творчості, дитяче харчування представлятимуть понад 60 виробничих і торговельних компаній України. Безкоштовний навчально-розважальний центр пропонуватиме разом пізнавати світ, вивчати англійську, майструвати, бавитися та вчитися, створювати образ, а також готувати і смакувати. На «Території дитячого дозвілля» відбуватимуться презентації мережі безкоштовних гуртків; творчі заняття, літературні вікторини, зоовиставка.

«Запрошуємо всіх поринути у казковий світ емоцій, нових вражень, а також розважитися і з користю провести час. Щиро сподіваємося, наша виставка стане місцем здійснення дитячих мрій», - зазначають організатори.

Також під час виставки відбудеться нагородження переможців фотоконкурсу «Бабусина потіха» й конкурсу малюнку «Мій казковий Львів».

Нагадуємо,спеціалізована виставка-ярмарок «Дитячий світ 2014» проходитиме 27-30 листопада у палаці спорту «Україна» (вул. Мельника, 18).

Години роботи виставки:27 листопада: 12.00-19.00 год., 28 листопада: 10.00-19.00 год., 29 листопада: 10.00-18.00 год., 30 листопада: 10.00-16.00 год.

Організаторами виставки «Дитячий світ» є ПрАТ «Галицькі експозиції». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ