Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вперше «Різдвяну казку» покажуть на телебаченні та у недільних школах різних конфесій

Компанія «Арт-Відео» підготувала прем’єрний випуск анімованого журналу «Духовне намисто» з нагоди Різдвяних свят. Проект, до озвучення якого приєдналися відомі українські артисти, буде представлено на всіх обласних державних телекомпаніях України, а також уперше в історії нашої держави - в недільних школах церков різних конфесій. Повідомили предстаники компанії.

Водночас презентація проекту відбудеться в найбільших мистецьких  та духовних центрах України: в Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ,в Мистецькому Арсеналі, в Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі, в Українському Домі

За підтримки Андрія Дещиці, Посла України в Республіці Польща проект презентуватимуть і у Варшаві. Зокрема, мультфільм покажуть у суботній школі, Українському домі та світлиці при УГКЦ у Варшаві.

Отець Петро Жук, ректор Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ, зазначив, що в теперішній час важко переоцінити такі проекти, адже маленьким глядачам необхідно переглядати позитивні мультфільми, а тим паче про нашу історію.

«Надзвичайно важливо, що сьогодні проект реалізовують недержавні структури. Ця приватна ініціатива набуває щораз більшої популярності і «Духовне намисто» стає відомим не лише в Україні, а й за кордоном. Не менш важливим є й те, що проект - поліконфесійний» - підкреслив отець Петро.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ