Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Держава не може залишити напризволяще тих, хто залишився на межі виживання, - депутат

У Держбюджеті на наступний рік мають залишатися пільги для тих, хто знаходиться на межі виживання. Про це в ефірі телеканалу TBi в четвер, 25 грудня, заявила народний депутат член групи УДАРу Оксана Юринець.Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

«Сьогодні йде пошук і має бути знайдений компроміс, яким чином не образити тих, хто стоїть на межі, і у кого нічого не можна забирати. А також- як  змусити платити тих, хто є монополістом на ринку, і намагається далі сидіти на ренті бюджету», - сказала парламентарій.

Коментуючи сьогоднішнє ухвалення закону про застосування податкового компромісу, депутат зауважила, що підприємці отримали можливість платити 5 боргу з ПДВ і податку на прибуток. «Принаймні в частині податкового навантаження те, чого вимагало суспільство ще з податкового Майдану, враховане, бо це робилося спільно з реанімаційним пакетом реформ та різними організаціями підприємців», - сказала вона.

Депутат також висловила сподівання, що парламенту вдасться ухвалити й інші якісні законопроекти. «Будемо вірити у високу ефективність депутатів, але попри це ми маємо не втрачати пильність щодо того, як це відбуватиметься», - зауважила Оксана Юринець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ