Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

4 львівські готелі увійшли до списку кращих в України

TripAdvisor, найавторитетніший міжнародний сайт для мандрівників, оприлюднив рейтинг 25 кращих готелів України. До нього увійшло 4 львівських готелі: «Леополіс» (9-е місце), «Асторія» (14-е місце), «Швейцарський» (17-е місце) та «Нобіліс» (19-е місце), повідомили в готелі «Нобіліс».

Рейтинг базується на оцінках мандрівників, які після подорожі діляться на сайті враженнями про готель. Зокрема вони оцінюють співвідношення ціни/якості, розташування готелю, якість сну, кімнати, чистоту та рівень сервісу.

«На рейтинг TripAdvisor не може вплинути ніхто, крім гостей. Відтак цей рейтинг – один з найавторитетніших у світі.  Для нашої команди увійти у десятку кращих готелів України – дуже цінно. Це – свідчить про те,  що ми рухаємося в правильному напрямку і гості цінують наш рівень сервісу» - зазначила директор з маркетингу  готелю «Леополіс» Олена Пашніна.

Рейтинг кращих готелів TripAdvisor оприлюднює раз у рік.  Найбільше серед цьогорічних топ-25 готелів України,  - київських, зокрема тих, що входять у міжнародні мережі. Львів – на другому місці за кількістю готелів у рейтингу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ