Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовому поскаржились на маршрут №48

Під час зустрічі з керівництвом львівського аеропорту міському голові Андрієві Садовому поскаржились на роботу автобусного маршруту №48, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«У мене була зустріч з керівництвом львівського летовища. Критичні нарікання на роботу автобусного маршруту №48. Його обслуговує компанія «Успіх БМ». І самі працівники летовища не можуть вчасно заїхати на роботу, і гості Львова, які приїжджають. Натомість компанія має якісь зауваження до міста. Треба добре робити свою роботи, а вже потім можна висловлювати претензії до когось іншого», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, згідно із затвердженими розкладами руху на маршруті №48 передбачено роботу 7 автобусів у робочі дні та 4 автобусів у вихідні дні. Інтервал руху у робочі дні має складати 10 хв, у вихідні – 15 хв. Перше відправлення з аеропорту у робочі дні о 06:30, останнє – о 22:05. У вихідні дні перше відправлення з аеропорту о 08:00, останнє  - о 21:00.

За даними, отриманими із диспетчерської служби ЛКП «Львівавтодор», станом на 16:00 год. 28 січня на маршруті №48 перевезення пасажирів здійснювало 6 автобусів.

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, впродовж 2014 – 2015 років надійшло три скарги мешканців, які стосувались поведінки водіїв автобусного маршруту №48.

«Дві з них щодо відмови у пільговому проїзді та одна скарга щодо незадовільної поведінки водія. За інформацією керівництва ТзОВ «Успіх БМ», за результати розгляду зазначених скарг одному водію оголошена догана, в іншому випадку проведено інструктаж з водіями підприємства. Ще одне звернення на даний час перебуває на розгляді», - зазначили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР.

Як додали в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, відповідно до Договору про організацію перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування серед причин для одностороннього розірвання договору є неодноразові порушення перевізником законодавства про автомобільний транспорт (три і більше разів упродовж року), що підтверджується документами контролюючих органів державної влади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ