Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Забужко: чого Кремлю не вдалося досягти "в лоб", танками, те він тепер пробує "в обхід" - через наші кишені

Таке нагле й обвальне "вмисне зубожіння" населення - це зараз насамперед прямий удар по армії, по головному, відсампочатку, українському "ноу-хау" в цій війні - волонтерству. Про це на Фейсбук написала Оксана Забужко.

Oksana Zabuzhko (Оксана Забужко):

Ось найкращий текст з усіх "економічних аналітик", що за вчора назбирались у мене в пошті. 

Тільки одне ще варт додати: таке нагле й обвальне "вмисне зубожіння" населення - це зараз насамперед прямий удар по армії, по головному, відсампочатку, українському "ноу-хау" в цій війні - волонтерству. Ті, хто був досі платив "добровільного податку на армію" 1000 грн., тепер платитимуть 500 або 200, а ті, хто платив 100, - не платитимуть нічого: лишать ці гроші собі на хлібчик. Тобто, чого Кремлю не вдалося досягти "в лоб", танками, те він тепер пробує "в обхід" - через наші кишені. 

Тож Бог із ними, з "фінансовими аналітиками"((: кого в цій справі дійсно хотілось би заслухати, так це СБУ. 

І, бажано, - чимпошвидше.

Dniprovska Sophia

Коли в Росії падає рубль, скачуть ціни і зникають товари з полиць, росіяни винуватять кого завгодно: "піндосів", Ротшильдів, масонів, правосєків, "міровую закуліску", тільки не Путіна і Ко, які розв'язали війну проти України.

Коли в Україні падає гривня, скачуть ціни і зникають товари з полиць, українці винуватять кого завгодно: "бабулєру", "петюзрадника", "сенюкролика", тільки не Путіна і Ко, які розв'язали війну проти України.

Бо перш, ніж вдиратися на чужу територію, чекісти захоплюють інформаційний простір... А далі -- справа техніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ