Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Міграційна служба України здає персональні дані кримчан окупаційній владі Криму, – юрист «КримSOS»

Міграційна служба України звертається для встановлення особи переселенців з Криму до окупаційних властей на півострові. Про це повідомив у коментарі «Гал-інфо» юрист «Кримської хвилі» та «КримSOS» В’ячеслав Ломброзо.

Правник повідомив, що 18 лютого відбулося засідання Комітету ВР щодо внутрішньо переміщених осіб, на якому начальник міграційної служби України зізнався, що служба контактує з окупаційною владою.

«Начальник міграційної служби зізнався, що коли до нього приходить кримчанин для того, щоб відновити загублений паспорт, закордонний паспорт, то для встановлення особи міграційна служба звертається в Крим до російської влади. Тобто, грубо кажучи, вони звертаються туди, звідки я втік, про те, що до нас приїхав якийсь Іван Іванович Іванов, який хоче відновити паспорт. Будь ласка, допоможіть ідентифікувати особу», – зазначив В’ячеслав Ломброзо.

Юрист наголосив, що готує звернення до правоохоронних органів з проханням з’ясувати підстави, на яких персональні дані громадян передаються іноземній ворожій країні.

Пряму мову начальника міграційної служби можна подивитися за посиланням.

Фото - tvoi.biz

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ