Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

П’ятеро грузинських снайперів отримали нагороди Львівської облради

Сьогодні, 27 лютого, голова Львівської обласної ради Петро Колодій вручив подяки та цінні подарунки п’ятьом інструкторам зі снайпінгу, які прибули з Грузії спеціально для того, аби передати навички роботи із далекобійною стрілецькою зброєю українським снайперам, повідомила прес-служба Львівської облради.

Вклад грузинських інструкторів у підготовку бійців Збройних сил України відзначають як мобілізовані, так і військовослужбовці Центру підготовки у Старичах, котрі пліч-о-пліч працювали з ними впродовж 10 днів.

Слова вдячності грузинським інструкторам зі снайпінгу висловив і голова обласної ради. Петро Колодій подякував снайперам за їхню підтримку та особистий внесок у зміцнення української армії. «Впродовж років армію України цілеспрямовано знищували. І рік тому, коли постала потреба обороняти рідну державу, готовність армії виявилась плачевною. Але українців рятує нескореність духу. Боротьба українського народу за незалежність триває завдяки силі духу наших бійців. Тому вам сьогодні вдячність за те, що підтримуєте та допомагаєте нам боротись», – зазначив Петро Колодій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ