Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці Стрийської влаштують акцію протесту: забудовник нищить парк

У суботу, 28 березня о 12.00 мешканці вул. Стрийської біля автовокзалу вийдуть на акцію протесту проти вирубування зелених насаджень. Про це Гал-інфо повідомили організатори акції.

Яку зазначили організатори акції, з 2009 року мешканці району біля  автовокзалу по вул. Стрийсьский, будинків біля пр. Вернадського  відстоюють право мати парк.

«Влада та підприємство-банкрут "Квіти Львова" віддали зелені посадки-парк під будівництво. Очевидно, йдеться про вкладення грошей. Будівельне підприємство та "Квіти Львова-2" (див. сайт "Квіти Львова") віддали в аренду ділянку, на котрій знаходиться парк (біля автовокзалу, на вул. Стрийський) на 10 років. Там збираються винищувати  здорові дерева- ясені, котрим 38 років. З двох сторін того парку вже повно порожніх  новобудов. Будівники вже випалюють землю, та збудували  паркан навколо парку», скаржаться мешканці мікрорайону.

Активісти наполягають, що зелені насадження в цьому районі конче потрібні, адже там знаходиться автовокзал з великою загазованістю, проходить проспект Вернадського, неподалік – асфальтовий завод.

«Наш депутат відстоював нашу позицію 4 роки. Зібрано більше 500 підписів мешканців, подана заява у прокуратуру», - наголосили мешканці. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ