Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Потяг Hyundai не зміг вчасно виїхати з Харкова через обледеніння обладнання

Затримка поїзда Інтерсіті+ № 725 сполученням Харків-Київ сталася через несприятливі погодні умови. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Мінінфраструктури.

З причин несприятливих метеоумов, через які виникло обледеніння дахового обладнання рухомого складу, поїзд ІНТЕРСІТІ+ №725 сполученням Харків-Київ не зміг відправитись зі ст. Харків за розкладом о 07:23. З метою відправлення пасажирів (поїздом подорожував 481 пасажир) до станцій призначення було підготовлено та подано купейні та СВ вагони фірмового поїзда, які було відправлено о 07:45 із затримкою на 22 хвилини.

В цей же час назустріч з Києва було відправлено резервний склад HYUNDAIRotem, і о 10:37 по ст.. Решетилівка пасажири були пересаджені у резервний поїзд, який і доставив їх до станцій призначення. На станцію Київ-Пасажирський поїзд прибув о 13:40, час затримки поїзда склав 1 годину 39 хвилин.

Враховуючи те, що деякі пасажири продовжували свою подорож літаком з Державного міжнародного аеропорту «Бориспіль», для уникнення запізнень на рейси було здійснено зупинку поїзда по ст. Бориспіль, звідки пасажири дістались до аеропорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ