Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Місцеві бюджети Львівщини виконано в середньому на 105%

Станом на сьогодні місцеві бюджети Львівської області виконані за доходами в середньому на 105,3% до планових завдань першого кварталу. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, у Львові план виконано вже на 115,2%, у Пустомитівському районі – на 137,7%, Яворівському – 127,8%, Стрийському – 110,6%, Миколаївському – 107,5%, Жовківському – 107,3%.

Про це йшлося під час SKYPE-конференції голови Львівської ОДА Олега Синютки з головами РДА та міст обласного підпорядкування у понеділок, 30 березня.

Щоправда, міста Борислав, Самбор, Трускавець, а також Буський, Жидачівський, Перемишлянський, Самбірський і Турківський райони відстають у виконанні планових показників в оподаткуванні та отриманні платежів у першому кварталі поточного року.

Олег Синютка доручив керівникам вказаних територій спільно з органами Державної фіскальної служби вжити додаткових заходів і суттєво покращити стан виконання планових завдань за доходами у першому кварталі поточного року.

Як зазначив заступник директора департаменту фінансів Львівської ОДА Іван Нос, станом на 26 березня поточного року протермінованої заборгованості з виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ в області немає.

“У містах Бориславі та Самборі, а також у Кам’янка-Бузькому, Самбірському, Сколівському та Турківському районах частково невиплачено заробітну плату за першу половину березня. Ці обсяги погасять після отримання освітньої та медичної субвенцій із державного бюджету найближчим часом”, - додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ