Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Уряд США модернізував Львівську регіональну державну лабораторію ветеринарної медицини

Уряд США модернізував Львівську регіональну державну лабораторію ветеринарної медицини в рамках українсько-американського проекту технічної допомоги щодо зменьшення біологічної загрози. Повідомили Гал-інфо в посольстві США в Україні.

В рамках проекту було модернізовано відділ лабораторних досліджень, що дозволило перевести дослідження на якісно новий рівень. Оновлення включало не тільки сучасне обладнання: стіни, санітарні вузли, меблі, планування, системи кондиціонування та безпеки - все створено за найновішими стандартами, які втілили спеціалісти зі США. Завдяки цій модернізації Львівська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини значно розширила свої можливості. Детальніше дивіться у відео.

Програму зменшення біологічної загрози було ропочато у 2005 році, коли сенатор Лугар та Сенатор Обама були свідками підписання угоди між Міністерством охорони здоров’я України та Міністерством оборони США. З того часу Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України та Академія аграрних наук України приєдналися до угоди у якості виконавчих агентів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ