Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Понад 315 млн грн ПДВ надійшло до бюджету від великих платників

За січень – березень 2015 року великі підприємства, які перебувають на обліку в Спеціалізованій ДПІ з обслуговування великих платників у м.Львові МГУ Міндоходів, сплатили до державної скарбниці 315,2 млн грн податку на додану вартість, що на 17,2% або 46,2 млн гривень перевищує прогнозний показник, повідомили в інспекції.

За цей період великий бізнес спрямував до бюджету на 14,6 млн. грн. більше, ніж торік. 

Зокрема, у березні ц.р. від великих платників надійшло 97,2  млн. гривень ПДВ, з них 75 млн. гривень – з рахунків в системі електронного адміністрування.

Довідка.

Сплата податку на додану вартість до бюджету за звітні періоди починаючи з лютого 2015 року / I квартал 2015 року повинна здійснюватися платником податку з рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ у порядку, визначеному пунктом 200.2 статті 200 Податкового Кодексу України.

Розрахунки з бюджетом після 01.02.2015 у зв’язку з поданням уточнюючих розрахунків, сплата податкових зобов’язань, визначених контролюючим органом, та сплата штрафних санкцій і пені здійснюються платником податку до бюджету не з електронного рахунку, а з власного поточного рахунку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ