Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Жовква отримала грант на 688 тис. євро

Місто Жовква. що на Львівщині, отримало фінансову підтримку у вигляді гранту в обсязі 688 тис. євро в межах проекту «Перший етап модернізації комунальної котельні м. Жовква та району, що нею опалюється». Цей проект співфінансується Європейським Союзом за програмою SUDeP (Sustainable Urban Demonstration Project). Загалом на реалізацію проекту передбачено 860 тис. євро. Повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

"Завдяки цьому проекту у Жовкві модернізують дитячий навчальний заклад №2, комунальну котельню по вул. Лесі Українки, здійснять заміну тепломереж від пілотної котельні на термоізольовані", - повідомив директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ЛОДА Василь Лозинський. - Окрім того, цим проектом передбачається комунікаційно-інформаційна та навчальна діяльність".

Сьогодні, 17 квітня, у м. Жовква відбулася стартова зустріч щодо реалізації цього проекту. Присутні обговорили передумови для планомірного та безперешкодного виконання грантового контракту з дотримання усіх вимог Європейської Комісії, ознайомились з можливостями та механізмами підтримки демонстраційних проектів та узгодили подальші кроки щодо реалізації зазначеного проекту.

В зустрічі також взяли участь міський голова Жовкви Петро Вихопень, виконавчий директор асоціації «Енергоефективні міста України» Андрій Кирчів та інші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ