Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

Перехід від старої міліції до нової патрульної поліції у Львові триватиме півроку

Перехід від старої міліції до нової патрульної поліції у Львові триватиме півроку. Про це сьогодні під час презентації реформи міліції у Львові зазначив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Деякий час будуть співіснувати дві паралельні структури. Я думаю, півроку буде перехідний період, коли весь склад міліції буде проходити через сито відбору й переходити в нову якість», – зазначив міністр.

Він зауважив, що за цей час буде вибудувана нова поліцейська вертикаль.

«І в цей перехідний період потрібні дві речі: правильна система управління. Це буде вертикаль Департаменту патрульної поліції. Департамент уже створений в Києві, і вертикаль буде продовжена», – сказав Арсен Аваков.

Він наголосив, що в перехідний період дуже важливою буде роль керівника, якому потрібно буде узгоджувати взаємодію старих і нових структур.

«Ми дуже добре розуміємо, що перший час нових патрульних, скажемо м’яко, буде недолюблювати стара міліція. Хоча б тому, що вони матимуть значно вищу зарплату, інші повноваження. Тому потрібен мудрий обласний керівник, якому треба буде знайти баланс і утримати цей перехідний період», – резюмував міністр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ