Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наступного року реформа міліції дійде до міст районного значення

«Наступного року протягом шести місяців реформа дійде до міст обласного та районного підпорядкування», – сказала в коментарі «Гал-інфо» перший заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе.

«Сьогодні ми виходимо з реальності. В країні важка фінансова ситуація. Тому цього року ми робимо те, що дозволяє бюджет. Але вже наступного року протягом шести місяців ми дійдемо до міст з меншим населенням. На обласні міста, на районні навіть міста. А для зовсім маленьких міст патрульна поліція – не той формат», – зазначила заступник міністра.

Ека Згуладзе додала, що поквапність може погано відбитися на якості нових співробітників.

«Не слід через поквапність зіпсувати якість. Дуже важливо, щоб ми навчали наших співробітників. Ми взяли найменший рівень – хоча б 400 годин. Ми фізично не зможемо зробити, ніж ці 5 великих стартових міст (Київ, Одеса, Львів, Харків, Дніпропетровськ. – Гал-інфо). Але мене тішить те, що ми планували почати Львів і Одесу в червні, а змогли почати вже наприкінці квітня», – сказала вона.

Додамо, що від учора офіційно почався набір громадян в нову патрульну службу Львова й Одеси. Першого дня у Львові записалось до 400 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ