Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мотоциклетна орда Путіна ще під Мінськом, а в Польщі були байкери з Калінінграда

У другій половині дня колона російських і білоруських байкерів прибула на Курган Слави в рамках мотопробігу «Дороги перемоги». На місці їх зустріли ще близько 30 білоруських мотоциклістів. Повідомило видання БелаПАН.

У середині квітня члени російського байкерського клубу «Нічні вовки», з яким дружить президент РФ Володимир Путін, оголосили про проведення з 25 квітня по 9 травня мотопробігу на честь 70-річчя перемоги над фашизмом з Москви до Берліна через Мінськ, Брест, Вроцлав, Брно, Братиславу, Відень, Прагу, Мюнхен та інші європейські міста. Лідер клубу Олександр Залдостанов (прізвисько Хірург) є ініціатором руху «Антимайдан» і входить в число громадян РФ, які потрапили до списку нев'їзних до країн ЄС.

Плани російських байкерів викликали негативну реакцію в країнах, які вони мають намір відвідати в рамках акції.

24 квітня МЗС Польщі передав в посольство Росії в Варшаві ноту, в якій відмовив групі російських мотоциклістів у в'їзді на територію Польщі.

«Загалом доводиться визнати, що тролінг пропутінскіх «нічних вовків» почасти вже вдався - преса щосили волає про те, що вони вже пробралися до Польщі, читачі щосили кричать «Ганьба полякам! Обісралися!» І т.п. - написав блогер Іван Сімочкін на своїй сторінці в Facebook.

«Але справа в тому, що мотоклубів і байкерів в Росії повно, їх навіть у Москві повно, не кажучи вже про інші міста. І всі люблять регулярно шастати в Європу, а перед Днем Перемоги, зрозуміло, влаштовувати патріотичні мотопробіги.

До Польщі вчора приїхала група Калінінградських байкерів. Деякі з них навіть перебувають в клубі «Нічні вовки - Калінінград», але це саме «НВ-Калінінград», а не «НВ» Хірурга »- запевняє Сімочкін.

Як щойно повідомило Радіо Свобода, група байкерів яка про яку повідомляли ЗМІ, вже покинула територію Польщі і повернулася в Росію.

http://elise.com.ua/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ