Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Студенти Бродівського коледжу посіли друге місце на Всеукраїнському конкурсі "Моральний вчинок"

Студенти комунального закладу Львівської обласної ради "Бродівський педагогічний коледж імені Маркіяна Шашкевича" перемогли у V Всеукраїнському конкурсі "Моральний вчинок". Студенти коледжу отримали диплом за ІІ місце та приз – комплект художньої літератури на суму 6 тисяч гривень. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Цього року, як і чотири роки поспіль, конкурс ініціює Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі. Традиційно підтримують його проведення Інститут інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України, Київський університет імені Бориса Грінченка, а також Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, Всеукраїнська громадська організація "Асоціація українських правників".

Нагадуємо, що у січні-лютому відбувався обласний етап соціального проекту "Людина починається з добра". У конкурсі брали участь учні загальноосвітніх навчальних закладів Львівщини, які надіслали 18 робіт у Київ на V Всеукраїнський конкурс "Моральний вчинок".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ