Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ігор Лильо запрошує відвідати безплатну екскурсію

З нагоди святкування Дня міста Львова корпорація Ріел запрошує львівян та гостей міста відвідати захоплюючу екскурсію Ігоря Лиля “Львів надихаючий”. 2 травня лише 2 прогулянки, незабутні яскраві емоції та унікальна інформація для щасливчиків, які відвідали захід. Повідомили організатори .

Цього року у мешканцівта гостей міста з'явилась екслюзивна нагода - в День міста Львова потрапити на екскурсію з одним з найкращих його гідів— Ігорем Лильом.

Здавалося б, що нового можна побачити на площі Ринок та її околицях? Проте, ми Вас здивуємо! Історії знаменитих бізнесменів, архітекторів, артистів та... навіть жиголо. А ще таємничі знаки та веселі фрагменти декору, повз який щодня проходиш, не помічаючи його присутності.

Під час мандрівки усі бажаючі зможуть дізнатися, деу Львові знаходяться “ворота часу”, за якими приховані 500 років львівської архітектури, а також побачити перехрестя, з якого видно одразу чотири вежі. Обіцяємо, що ця прогулянка містом відкриє новий погляд на місто та подарує позитивні емоції.

Місто Лева надихає — це знають усі, хто хоч раз був у древньому Львові. Неповторна енергетика та затишна атмосфера стародавнього міста, гостинного для кожного, - це також історія нашого міста. Цю дивовижнуісторію корпорація “Ріел” хоче подарувати кожному учаснику цього заходу — екскурсії “Львів надихаючий”.“Наше місто надихає творити, тож ми вирішили зробити такий захід для всіх бажаючих, аби вони відчули своєрідну енергію Львова, якаробить наше місто таким особливим”, - говорить Ростислав Мельник, президент будівельної корпорації “Ріел”.

І найголовніше. “Ви не будете пасивними спостерігачами процесу, але й самі долучитесь до відкривання незнаних сторінок Львова. В ходіекскурсії ви отримаєте шквал позитивних емоційта винесете неймовірні таємниці історіїстародавнього міста”, - говорить Ігор Лильо.

Приходьте, щоб переконатися.

День: 2 травня

Час: 10.00 та 12.30

Для реєстрації на екскурсію потрібно зателефонувати за номером:

067 674 74 72, Катерина

Також можлива реєстрація електронною поштою:

[email protected]

Потрібно написати своє ім'я та контактний телефон, за яким повідомлять місце збору.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ