Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні готувався військовий переворот і замах на Порошенка – Мельничук

З зони Антитерористичної операції (АТО) вивозилася зброя для організації в Україні військового перевороту та замаху на життя президента України Петра Порошенка. Про це у середу, 27 травня, повідомив народний депутат (позафракційний) Сергій Мельничук під час засідання Регламентного комітету парламенту.

Народний депутат заявив, що має відеодокази щодо незаконного вивозу зброї з зони АТО та підготовки замаху на президента України.

У зв’язку з цим він наполягав на участі у засіданні комітету представників Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України. 

«Я був готовий уже сьогодні відповідати на будь-яке питання Комітету і Генеральної прокуратури», – наголосив Сергій Мельничук. Але, на жаль представники МВС і ГПУ на засідання не з’явилися.

Як повідомляв НБН, 20 травня Генеральна прокуратура України звернулася до Верховної Ради з проханням зняти з пана Мельничука депутатську недоторканність. У ГПУ вважають, що пан Мельничук у минулому році організував з підлеглих йому бійців батальйону «Айдар»озброєну злочинну групу. 

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ